Porrassiivous

Muuttosiivous

Koteihin ja yritystiloihin tehokkaat sisään- ja ulosmuuttosiivoukset.

Lue lisää ›

Porrassiivous

Taloyhtiöön ja yritystilaan tomerasti toteutetut porrassiivoukset.

Lue lisää ›

Huoneistoremontit

Kunnostuksia lattia-asennuksista maalauksiin ja kaapinovien vaihtoon.

Lue lisää ›

Peruspesu

Lattioiden peruspesut purevampaan siivoustarpeeseen.

Lue lisää ›

Porrassiivous – Naantali, Turku, Raisio & Kaarina

Tarkkaa laatutyötä taloyhtiöissä ja yrityksissä siistien, viihtyisien tilojen eteen

Säännöllinen porrassiivous pitää huolen, että taloyhtiösi rappukäytävät ja yrityksesi tilat pysyvät siisteinä viikosta toiseen. Siivotuilla tiloilla on suuri merkitys viihtyisyyteen niin asumisen kuin työnteon kannalta, joten viikoittaisesta siivouksesta ei kannata tinkiä.  

Meidän porrassiivoojamme ovat tehokkaita huolehtimaan rappukäytävienne siisteydestä päätoimialueellamme Turussa, Naantalissa, Raisiossa ja Kaarinassa. Pyydä kilpailukykyinen tarjous sopimussiivouksesta, johon voidaan sisällyttää myös muita siivouspalveluja!

Sopimussiivous pitää tilat siisteinä nyt ja jatkossa

Sopimussiivous varmistaa jatkuvan tilojen siisteyden. Kokonaisvaltaisiin sopimussiivouksiimme kuuluu kohteeseen (ja tietysti asiakkaan toiveeseen) sopivan siivoustaajuuden sekä lisätöiden määritteleminen, kuten suurempien vuosisiivousten ja lattia- ja ikkunapintojen mittavampi puhdistaminen. 

Jos vielä mietit, kuka porrassiivouksen kohteessasi voisi suorittaa, meihin voit luottaa turvallisin mielin. Pyydä tarjous! 

Pyydä tarjous ›

Tiesitkö, että siivoojillamme on käytössä itse kehittämämme laadunvalvonnan ja työn edistymisen sovellus?

Tämä tarkoittaa, että siistijämme voivat pitää sovelluksella kätevästi ajantasaista kirjaa suorittamistaan tehtävistä. Tämä helpottaa myös mahdollisissa sairastapauksissa, jolloin tiedämme tarkasti, mihin siivoustyö on jäänyt ja mistä sijainen pääsee nopeasti jatkamaan.

Soita