Lattioiden peruspesut – Naantali, Turku, Raisio & Kaarina

Taloyhtiöiden porraskäytävissä, yritystiloissa sekä julkisissa tiloissa

Alkavatko lattiapinnat olla perusteellisen puhdistuksen tarpeessa? Meiltä saat kokeneet siivousten ammattilaiset suorittamaan lattioiden peruspesut taloyhtiöiden porraskäytävissä, yritysten tiloissa ja julkiskohteissa päätoimialueemme Turun, Naantalin, Raision sekä Kaarinan seudulla. 

Peruspesussa lattia pestään, vahataan ja kiillotetaan, jolloin lattiasta saadaan entistä puhtaampi ja kiiltävämpi. Peruspesu on tarpeen, kun ylläpitosiivous ei riitä enää toivottuun puhtaustasoon. Suositeltu sykli peruspesulle on noin 1–2 kertaa vuodessa, vähintään kuitenkin kerran.

Laaditaan lattiapesulle tehokas suunnitelma! Voit hyödyntää myös muita siivouspalvelujamme.

Ota yhteyttä »

Tiesitkö, että siivojillamme on käytössä itse kehittämämme laadunvalvonnan ja työn edistymisen sovellus? Tämä tarkoittaa, että siistijämme voivat pitää sovelluksella kätevästi ajantasaista kirjaa suorittamistaan tehtävistä. Tämä helpottaa myös mahdollisissa sairastapauksissa, jolloin tiedämme tarkasti, mihin siivoustyö on jäänyt ja mistä sijainen pääsee nopeasti jatkamaan. 

Vain ammattilaisen menetelmät tehoavat tiukkaankin pinttymään

Peruspesut suoritetaan meillä aina asiantuntevien ja luotettavien siivoojien toimesta, joilla on laadukkaan työn edellytykset valita oikeat menetelmät sekä pesuvälineet kuhunkin lattiamateriaaliin ja tahroihin. He saavat puhdistettua lattiat pinttyneimmästäkin liasta pintoja vahingoittamatta. 

Säännöllisen peruspesun ansiosta kiinteistön siisteyttä on helpompi pitää yllä myös jatkossa, esim. ylläpitosiivouksen merkeissä. Nämä siivouspalvelut ovat luonnollisesti räätälöitävissä omien toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Kysy lisää »

Palvelumme

Koteihin ja yritystiloihin tehokkaat sisään- ja ulosmuuttosiivoukset. 

Taloyhtiöön ja yritystilaan tomerasti toteutetut porrassiivoukset.

Kunnostuksia lattia-asennuksista maalauksiin ja kaapinovien vaihtoon.

Lattioiden peruspesut purevampaan siivoustarpeeseen. 

 ​​​​​​

Jätä yhteydenottopyyntö