Peruspesu

Muuttosiivous

Koteihin ja yritystiloihin tehokkaat sisään- ja ulosmuuttosiivoukset.

Lue lisää ›

Porrassiivous

Taloyhtiöön ja yritystilaan tomerasti toteutetut porrassiivoukset.

Lue lisää ›

Huoneistoremontit

Kunnostuksia lattia-asennuksista maalauksiin ja kaapinovien vaihtoon.

Lue lisää ›

Peruspesu

Lattioiden peruspesut purevampaan siivoustarpeeseen.

Lue lisää ›

Lattioiden peruspesut – Naantali, Turku, Raisio & Kaarina

Taloyhtiöiden porraskäytävissä, yritystiloissa sekä julkisissa tiloissa

Alkavatko lattiapinnat olla perusteellisen puhdistuksen tarpeessa? Meiltä saat kokeneet siivousten ammattilaiset suorittamaan lattioiden peruspesut taloyhtiöiden porraskäytävissä, yritysten tiloissa ja julkiskohteissa päätoimialueemme Turun, Naantalin, Raision sekä Kaarinan seudulla. 

Peruspesussa lattia pestään, vahataan ja kiillotetaan, jolloin lattiasta saadaan entistä puhtaampi ja kiiltävämpi. Peruspesu on tarpeen, kun ylläpitosiivous ei riitä enää toivottuun puhtaustasoon. Suositeltu sykli peruspesulle on noin 1–2 kertaa vuodessa, vähintään kuitenkin kerran.

Laaditaan lattiapesulle tehokas suunnitelma! Voit hyödyntää myös muita siivouspalvelujamme.

Ota yhteyttä ›

Tiesitkö, että siivoojillamme on käytössä itse kehittämämme laadunvalvonnan ja työn edistymisen sovellus?

Tämä tarkoittaa, että siistijämme voivat pitää sovelluksella kätevästi ajantasaista kirjaa suorittamistaan tehtävistä. Tämä helpottaa myös mahdollisissa sairastapauksissa, jolloin tiedämme tarkasti, mihin siivoustyö on jäänyt ja mistä sijainen pääsee nopeasti jatkamaan.

Vain ammattilaisen menetelmät tehoavat tiukkaankin pinttymään

Peruspesut suoritetaan meillä aina asiantuntevien ja luotettavien siivoojien toimesta, joilla on laadukkaan työn edellytykset valita oikeat menetelmät sekä pesuvälineet kuhunkin lattiamateriaaliin ja tahroihin. He saavat puhdistettua lattiat pinttyneimmästäkin liasta pintoja vahingoittamatta. 

Säännöllisen peruspesun ansiosta kiinteistön siisteyttä on helpompi pitää yllä myös jatkossa, esim. ylläpitosiivouksen merkeissä. Nämä siivouspalvelut ovat luonnollisesti räätälöitävissä omien toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Kysy lisää ›
Soita