Peruspesut Turussa

Kaipaisivatko lattiapinnat perusteellista puhdistamista? Tällöin Turusta käsin toimiva Huoltosiivous Turku Oy rientää apuun. Hoidamme peruspesut ammattitaidolla taloyhtiöiden porraskäytävissä, yritystiloissa sekä julkisissa tiloissa Turun seudulla.

Peruspesu tarkoittaa lattian peruspesua, vahausta ja kiillotusta, jonka avulla lattiapinnasta saadaan jälleen puhtaan kiiltävä. Se on erinomainen keino saattaa lattia perusteellisen siistiksi kätevästi kerralla, kun ylläpitosiivouksella ei päästä enää toivottuun puhtaustasoon. 

Pesut ammattitaidolla

Peruspesut suoritetaan aina asiantuntevien, luotettavien ja kokeneiden siivousalan ammattilaistemme toimesta. Tavoitteena on puhdistaa lattiat kaikkein pinttyneimmästäkin liasta tehokkaasti, mutta pintoja vahingoittamatta. Tässä apuna on luja ammattitaito, jonka ansiosta siivoojamme osaavat valita juuri oikeat menetelmät ja pesuvälineet yksilöllisesti kuhunkin tahraan ja likaan lattiamateriaalin mukaan. 

Hyvä ja suositeltu sykli peruspesuille on noin 1-2 kertaa vuodessa, vähintään kuitenkin kerran. Tämän säännöllisyyden ansiosta kiinteistön siisteyttä on helpompi pitää yllä myös jatkossa, joko sopimussiivouksen tai sitten ylläpitosiivouksen merkeissä. Palveluvalikoimastamme löydät molemmat edellä mainitut vaihtoehdot, jotka ovat luonnollisesti räätälöitävissä omien toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä meihin niin suunnitellaan ja räätälöidään yhdessä juuri sellainen siivousratkaisu kuin tilanne tarvitsevat, ja loput voit jättää hyvillä mielin meidän huoleksemme.