Muuttosiivous Turussa ja lähialueilla

Mietityttääkö sinua muuttosiivous? Ei huolta, sillä Huoltosiivous Turku Oy tekee muuttosiivoukset puolestasi Turussa ja lähialueilla. Palvelemme mielellämme sekä yksityisiä henkilöitä että yrityksiä kaikissa muuttoon liittyvissä siivousasioissa. Käytännössä siis huolehdimme sisään- tai ulosmuuton yhteydessä tehtävästä siivouksesta, tai vaikka molemmista.

Jos vanha asuntosi tai liiketilasi kaipaa siivousta, mutta sinulla on kädet täynnä muuton suhteen tai jos liiketila on yllättäen ruokottomassa kunnossa edellisen käyttäjän jäljiltä, kutsu avuksesi Huoltosiivous Turku Oy. Me pistämme hihat heilumaan ja siivoamme huolellisesti niin vanhan kuin uudenkin asunnon tai kiinteistön. Myös asunnon myyntiä ja mahdollisia myyntikuvia ajatellen kannattaa asianmukainen siivous hoitaa ajoissa kuntoon.

Laadukas työnjälki

Meiltä hankittava muuttosiivous pitää sisällään kaikki tarvittavat toimenpiteet, jotta asunto tai kiinteistö on valmis luovutettavaksi tai käyttöön otettavaksi. Pesemme keittiöt, kylpyhuoneet, mahdollisen saunan, komerot ynnä muut huolellisesti ja tarkasti käyttäen oikein valittuja pesuaineita ja -välineitä laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi.

Keittiössä puhdistamme kaapit, pyyhimme ovet, puhdistamme liesituulettimet ja lieden, uunin sekä jääkaapin/pakastimen, lisäksi pesemme tiskialtaan ja siivoamme roskakaapin perusteellisesti. Tämän jälkeen suoritetaan vielä lattian imurointi ja pyyhintä.

Vessassa ja kylpyhuoneessa pesemme seinäkaakelit, pyyhimme kylpyhuonekalusteet, pesemme desinfioivaa pesuainetta käyttäen vessanpöntön ja lavuaarin sekä puhdistamme lattian. Myös mahdollisen saunan pesu lauteineen kuuluu palveluihimme.

Ota siis yhteyttä Huoltosiivous Turkuun ja pyydä tarjous muuttosiivouksesta!