Loppusiivous Turussa ja lähialueilla

Huoltosiivous Turku Oy tarjoaa laadukkaat siivouspalvelut, olipa tarpeen sitten remontin loppusiivous tai työmaan loppusiivous. Suoritamme niin pienet kuin isommatkin loppusiivoukset tinkimättä laadusta tai työn jäljestä tippaakaan, sillä väärin toteutettu siivous altistaa kohteessa toimivat työntekijät esimerkiksi erilaisille pölyille. Siksi tilan siivoaminen oikeilla menetelmillä on tärkeässä roolissa kun pölyntorjuntaa tehdään nykyaikaisesti.

Rakennussiivous huolella

Käytännössä rakennussiivous koostuu kahdesta osasta, eli työntaikaisesta siivouksesta ja sitä seuraavasta loppusiivouksesta. Työmaalla siis siivotaan jo purkutyövaiheen aikana ja koko rakentamisen ajan. Ensimmäinen varsinainen loppusiivous tehdään ennen laitteistojen toimintakokeita ja toinen sitten niiden jälkeen, kuitenkin ennen valmiin tai remontoidun rakennuksen luovuttamista. Näin tilat ovat taatusti puhtaat ja siistit sekä pölystä vapaat, ennen kuin ne otetaan käyttöön loppuasiakkaiden tai asukkaiden toimesta.

Ammattilainen hoitaa

Loppusiivous on kaiken kaikkiaan sellainen asia josta ei kannata tinkiä vaan päinvastoin, sen huolellinen toteutus on varsin tärkeää loppukäyttäjiä ajatellen. Jo pelkkä pölyn torjunta ja puhdistus vaativat omanlaistaan erikoisosaamista. Ammattilaisen puoleen kääntyminen onkin kaikkein paras ratkaisu kun loppusiivous on ajankohtaista. Toimimme Turussa ja lähialueilla tarjoten siivouspalveluja mm. rakennus- ja remonttialan yrityksille ynnä muille toimijoille.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous loppusiivouksesta!